Afegir a favorits

LES LLENTIES, COM PREPARAR-LES 10 VREGADES

BERTRAN, MONTSE

IVA inclòs

Descripció
«Blanques, grogues, vermelles, marrons, amb nom propi com les verdes de Puy,les italianes de lÚmbria o les rosses dArmuña, la llentia o llentilla (lens culinaris) és una planta de lextensa família de les lleguminoses o fabàcies (més de 20.000 espècies) que floreix durant els mesos destiu. Menjar de mort, menjar de vida, elsjueus les cuinaven en moments de dol i els italians en mengen, acompanyades de cotechino, la nit de Sant Sil vestre per a celebrar larribada del nou any. És també el primer plat que ofereixen a les dones africanes q...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsSD EDITORES
2023
20 pàgines
Format: Bolsillo
ISBN: 9788412531657
Idioma: CASTELLANOMatèria: Receptes

TEMES