LES SALSES, ELS APERITIUS, LES ENSALADES I LES SOPES
HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA
IVA inclòs
Descripció
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, co mtats i regions d?aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l?existència d?una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués h a dedicat ...Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies
Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsEDICIONS SIDILLA
2018
942 pàgines
Format: Cartone
ISBN: 9788494748486
Idioma: CATALÁNIl·lustrador: MONTSE MAYOL / MAYOL, MONTSE
Matèria: Gastronomia