Afegir a favorits

MALLORCA, GASTRONOMIA Y COCINA (ESP)

GASTRONOMIA Y COCINA
ALEU AMAT, ORIOL / FONT, MARGA

IVA inclòs

Descripció
Un viaje por la gastronomía de Mallorca a través de los productos y las recetas más emblemáticas de la isla. Imágenes que invitan a saborear una cocina tradicional en la que los productos de la tierra y el mar se combinan en platos genuinamente mediterráneos.

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsTRIANGLE POSTALS
2007
192 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788484782681
Idioma: CASTELLANOMatèria: Receptes

TEMES