O LIBRO DA EMPANADA
HISTORIA, TRADICIÓN E 107 RECEITAS
VAT included
Description
A empanada é un símbolo da mellor cociña de Galicia. É, abofé, un signo de identidade. Xenerosa, saborosa e farturenta, pola empanad a identifícannos como galegos de aquí á fin do mundo. De raxo, de xoubas, de polo, de ameixas, de bacallao con pasas, de lamprea, de millo con chocos, de centeo con sardiñas, de carne, de roxóns, de millo con zamburiñas, de vieiras, a costrada, as de cu de tarteir a..., son os mil traxes que ela ten para se vestir nas festas, nas romerías, nas celebracións domésticas ou nos mellores restaurante s. Por i...Status: Available for online purchase in 4-5 days
Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsXERAIS DE GALICIA
2006
248 Pages
Format: Rústica
ISBN: 9788497824187
Language: CATALA/PORTUGUESCategory: Recipes