Afegir a favorits

PA DE FLEQUER

LA CULTURA D'UN ALIMENT BÀSIC
TORRENTS, JACINT

IVA inclòs

Descripció
D'on prové la paraula cereal? Per què la forma del pa és rodona? Quines eren les virtuts protectores del pa? Per què el pa estava ta n present a bodes i funerals? Sabies que l'elaboració del pa era patrimoni de les dones? Saps la diferència que hi ha entre l'ofici del forner i del flaquer? I que els frons comunals eren un punt de trobada social?Des dels inicis de la civilització, el pa ha estat un dels aliments més bàsics i primordials com a eix fonamental de la nostra dieta. Convertit en element sagrat, durant segles va se r venerat...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsEDICIONS MORERA
2019
120 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788494447389
Idioma: CATALÁNMatèria: Gastronomia

TEMES