PER QUÈ ODIAVA EN FERRAN ADRIÀ?
IVA inclòs
Descripció
Les cuines dels restaurant no són precisament una bassa d'oli. L'Oliver Benet va aprendre aviat que són plenes de gent neuròtica, ca rregada de manies, de vicis, de problemes sentimentals, econòmics... . Molts d'ells amb un amor a la cuina tan irracional com el seu . I és que rere la porta d'una cuina sembla que és més important ser violent que saber fer un bon chateaubriand. Des de la veritat de l'experiència, divertit, natural, desvergonyit i destraler, l'autor ens explica receptes, fa maridatges de vins, caves, música, r estaurant...Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies
Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsEDICIONS SIDILLA
2019
220 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788494928123
Idioma: CATALÁNMatèria: Narrativa catalana