UNA OPERA GASTRONOMICA
VIDA I MORT DE RAMON CABAU, ÀNIMA DE LABOQUERIA
IVA inclòs
Descripció
Qui va ser Ramon Cabau? Per què sestà esborrant lempremta dun dels personatges més singulars de la història de la cuina catalana? I potser la pregunta més dolorosa i, tanmateix, més pertinent: quin patiment insuportable el va empènyer al suïcidi al bell mig del mercat de la Boqueria, que tant estimava?Parlar de Cabau és descriure algú capaç de turbinar la gastronomia catalana fins a catapultar-la a una dimensió internacional desconeguda fins aleshores, e?s assenyalar un dandi il·lustrat que usava el vestuari i la picaresca per arrodon...Estat: En estoc
Disponibilitat
Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.
Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.
DetallsARA LLIBRES
2025
306 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788411731645
Idioma: CATALÁNMatèria: Gastronomia