25/10/2021

Diumenge al Pati: novembre

alt text
icon

Autor: Laie

Diumenge al Pati és un cicle d’activitats impulsat pel CCCB i Laie amb l’objectiu de difondre iniciatives culturals que ens semblen valuoses: els oficis del llibre, el pensament crític, les avantguardes musicals, la literatura o el llibre infantil i juvenil són alguns del temes que s’hi tracten.

14 de novembre: La vida es porta

Conversa entre Núria Cadenes i Joan Todó

Com s’escriu una vida? Com s’organitza la informació? On se situa la veu narradora? Què és l’autoria quan es narra la vida d’una altra persona? Joan Todó i Núria Cadenes, amb estratègies molt diferents, han excel·lit a l’hora d’escriure vides alienes.

Núria Cadenes ha publicat Guillem (Amsterdam, 2020) sobre l’assassinat de Guillem Agulló. Joan Todó ha publicat La verda és porta (Godall, 2021) sobre la vida i l’obra de Joaquim Soler i Ferret (1940-1993).

Activitat gratuïta amb inscripció. Places limitades

28 de novembre: La biblioteca il·lustrada

Conferència espectacle de Piu Martínez

Organitzar una biblioteca particular d’àlbum il·lustrat? Per què? Perquè sempre resulta diferent? Perquè hi ha llibres que ens acompanyen tota la vida? Com? Per autors? Per temes? Per afinitats tan subtils com difícils de racionalitzar? I doncs... què, o qui, o quins? Quins títols són imprescindibles... i quins no ho serien tant?

Piu Martínez és una gran coneixedora de l’àlbum il·lustrat. Actualment col·labora amb editorials, llibreries i biblioteques per difondre’n l’addicció.

Activitat gratuïta amb inscripció. Places limitades

Comparteix