01/07/2024

Laie Fest_CaixaForum Madrid

alt text
icon

Autor: Laie

Les nits del Laie Fest es viuen aCaixaForum. Aquest estiu, et proposem les millors nits temàtiques de CaixaForum Madrid.

CaixaForum és un centre que alberga molt més que exposicions, les seves activitats sempre són un bon pla cultural a Madrid. Aquest estiu, les seves nits són de cultura plena amb les Noches de verano, un cicle d'activitats que engloba: música, màgia, swing, circ i molt més.


Sortejos d'estiu

El Laie Fest et porta a CaixaForum Madrid amb entrades gratuïtes per a moltes de les activitats de lesNoches de verano. Per a participar segueix l'Instagram de Laie CaixaForum o subscriu-te a la Newsletter de Laie, on aviat anunciarem la data dels sortejos.


Altres opcions de visitar CaixaForum Madrid durant juliol i agost

Recorda que, si assisteixes a alguna de les activitats de les Noches de verano de CaixaForum, l'entrada a les seves exposicions està inclosa.

Aquest estiu, CaixaForum Madrid acull dues de les exposicions més interessants de la ciutat: La Ciència de Pixar i Dinosaures de la Patagònia.


Compres amb premi al juliol i agost

Aquests dos mesos, a Laie CaixaForum Madrid, si dius que vens al Laie Fest, per compres superiors a 50 € emporta't la bossa tote de Laie, per a ficar tot el que necessites per al festival.


A continuació, i tot l'estiu a Laie CaixaForum Madrid, trobaràs la seva bibliografia recomanada per a la primera edició del Laie Fest.

Comparteix