01/07/2024

Laie Fest_CaixaForum València

alt text
icon

Autor: Laie

Les nits del Laie Fest es viuen a CaixaForum. Aquest estiu, et proposem les millors nits temàtiques de CaixaForum València.

CaixaForum és un centre que alberga molt més que exposicions, les seves activitats sempre són un bon pla cultural a València. Aquest estiu, les seves nits són de cultura plena amb les Nits d'estiu, un cicle d'activitats que engloba: circ, humor, màgia, ritme, swing i molt més.


Sortejos d'estiu

El Laie Fest et porta a CaixaForum València amb entrades gratuïtes per a moltes de les activitats de les seves Nits d'estiu. Per a participar segueix l'Instagram de Laie CaixaForum o subscriu-te a la Newsletter de Laie, on aviat anunciarem la data dels sortejos.


Altres opcions de visitar CaixaForum València durant juliol i agost

Recorda que, si assisteixes a alguna de les activitats de les Nits d'estiu de CaixaForum Barcelona, l'entrada a les seves exposicions està inclosa.

Aquest estiu, CaixaForum València acull dues de les exposicions més interessants de la ciutat: Visions expandides i XIX. El segle del retrat.


Compres amb premi al juliol i agost

Aquests dos mesos, a Laie CaixaForum València, si dius que vens al Laie Fest, per compres superiors a 50 € emporta't la bossa tote de Laie, per a ficar tot el que necessites per al festival.


A continuació, i tot l'estiu a Laie CaixaForum València, trobaràs la seva bibliografia recomanada per a la primera edició del Laie Fest.

Comparteix