01/07/2024

Laie Fest_CaixaForum Zaragoza

alt text
icon

Autor: Laie

El Laie Fest fa la seva parada a Zaragoza, a CaixaForum. Aquest estiu, et proposem una visita guiada a l'exposició Top secret de CaixaForum Zaragoza.

CaixaForum és un centre que alberga molt més que exposicions, les seves activitats sempre són un bon pla cultural a Zaragoza. Aquest estiu, les seves nits són de cultura plena amb les Noches de verano, un cicle d'activitats que engloba: circ, swing, humor, màgia, ritme y molt més.


Sortejos d'estiu

El Laie Fest et porta a CaixaForum Zaragoza en una visita comentada gratuïta a la seva exposició Top secret: Cine i espionatge. Per a participar segueix l'Instagram de Laie CaixaForum o subscriu-te a la Newsletter de Laie, on aviat anunciarem la data dels sortejos.


Altres opcions de visitar CaixaForum Zaragoza durant juliol i agost

Recorda que, si assisteixes a alguna de les activitats de les Noches de verano de CaixaForum, l'entrada a les seves exposicions està inclosa.

Aquest estiu, CaixaForum Zaragoza acull dues de les exposicions més interessants de la ciutat: Top Secret: cinema i espionatge i Art i natura.


Compres amb premi al juliol i agost

Aquests dos mesos, a Laie CaixaForum Zaragoza, si dius que vens al Laie Fest, per compres superiors a 50 € emporta't la bossa tote de Laie, per a ficar tot el que necessites per al festival.


A continuació, i tot l'estiu a Laie CaixaForum Zaragoza, trobaràs la seva bibliografia recomanada per a la primera edició del Laie Fest.

Comparteix