01/07/2024

Laie Fest_CCCB

alt text
icon

Autor: Laie

Una de les primeres parades del Laie Fest és el CCCB. Has visitat la seva exposició Subúrbia? Et proposem una visita comentada gratuïta a l'exposició. I molt més!

És el moment de (re)descobrir el CCCB, des d'exposicions al·lucinants fins a esdeveniments únics, el lloc perfecte per a activar la imaginació a l'estiu. Fins al 8 d'agost, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona ofereix una experiència estimulant i provocadora amb Subúrbia. La construcció del somni americà.


Sortejos d’estiu

El Laie Fest et porta al CCCB, en una visita comentada gratuïta a l'exposició Subúrbia. Les places són limitades i seran adjudicades mitjançant un sorteig, per a participar contesta el següent formulari, indicant el teu nom, correu electrònic i acompanyants:

FORMULARI SORTEIG CCCB – LAIE FEST

Pròximament anunciarem noves dates del Laie Fest al CCCB!


Altres opcions de visitar el CCCB durant juliol i agost

Si no ets una de les persones afortunades al sorteig, també pots gaudir de la cultura a la fresca al CCCB, una programació de tallers familiars i espais de joc i descans per a desconnectar els mesos de juliol i agost.

El 18 de juliol comença la nova exposició temporal del CCCB: Agnès Varda. Fotografiar, filmar, reciclar. Amb moltes activitats cinematogràfiques tot l’estiu.


Compres amb premi al juliol i agost

Aquests dos mesos, a Laie CCCB, si dius que vens al Laie Fest, per compres superiors a 50 € emporta't la bossa tote de Laie, per a ficar-hi tot el que necessites al festival.


A continuació, i tot l'estiu a Laie CCCB, trobaràs la seva bibliografia recomanada per a la primera edició del Laie Fest.

Comparteix