01/07/2024

Laie Fest_Fundación MAPFRE Madrid

alt text
icon

Autor: Laie

Si aquest estiu estàs o viatges a Madrid, no desaprofitis l'oportunitat de visitar un dels millors espais expositius del Laie Fest, la Sala Recoletos de la Fundación MAPFRE Madrid.

Amb un espai d'uns 1.000 metres quadrats i tres espais expositius, situada en el Passeig de Recoletos 23, des de 2008, la Sala Recoletos ofereix exposicions on les arts plàstiques i la fotografia són les protagonistes.


Sortejos d'estiu

El Laie Fest et porta a la Sala Recoletos de la Fundación MAPFRE Madrid amb entrades gratuïtes per a les seves dues exposicions temporals sobre Consuelo Kanaga i David Goldblatt.

Per a participar segueix l'Instagram de Laie o subscriu-te a la Newsletter de Laie, on aviat anunciarem la data dels sortejos.


Altres opcions de visitar la Fundación MAPFRE Madrid durant juliol i agost

Fins al 25 d'agost pots visitar les seves dues exposicions. Recorda que tots els dilluns en horari de 14 a 20 h, excepte quan coincideixi amb festius, l'entrada és gratuïta.

També pots gaudir del Arte en digital de la Sala Recoletos, reuneix moltes de les activitats audiovisuals que des de fa anys han realitzat entorn de les seves activitats.


Compres amb premi al juliol i agost

Aquests dos mesos, a Laie Fundación MAPFRE Madrid, si dius que vens al Laie Fest, per compres superiors a 50 € emporta't la bossa tote de Laie, per a ficar tot el que necessites per al festival.


A continuació, i tot l'estiu a Laie Fundación MAPFRE Madrid, trobaràs la seva bibliografia recomanada per a la primera edició del Laie Fest.

Comparteix