01/07/2024

Laie Fest_MACBA

alt text
icon

Autor: Laie

L'art i la cultura contemporània se sumen al Laie Fest, el festival d'estiu de cultura responsable.

Apropa't aquest estiu al MACBA, el Museu d'Art Contemporani de Barcelona, i podràs gaudir de la seva col·lecció permanent, així com d'exposicions temporals com Jordi Colomer. Façana Foto Festa Futur Fideus i Una ciutat desconeguda sota la boira.


Un estiu de sortejos exclusius

Al llarg de juliol i agost organitzarem dos sortejos que et permetran viure experiències úniques!

Al juliol podràs guanyar una de les 7 entrades dobles per visitar el museu que inclourà la visita comentada exclusiva "MACBA des del cel", amb accés a la Torre del Mirador, la Cripta del Convent dels Àngels i el conjunt escultòric descobert recentment a la Capella Renaixentista.

I a l'agost tindràs l'oportunitat de guanyar una de les 12 visites guiades per a dues persones a les dues exposicions temporals del MACBA.

Pròximament us informarem de com i quan participar-hi. Segueix l'Instagram de MACBA store Laie o subscriu-te a la nostra Newsletter per a seguir totes les novetats del Laie Fest i les dates dels sortejos.


Compres amb premi

No oblidis complementar la teva visita al MACBA passant per la llibreria botiga MACBA Store Laie, on trobaràs no tan sols els catàlegs oficials i bibliografia recomanada vinculada a les exposicions actuals, sinó també una selecció d'objectes i productes exclusius.

A més, durant aquests dos mesos si vens a la llibreria botiga MACBA store Laie, si dius que vens al Laie Fest, t’emportaràs una bossa tote de Laie per compres superiors a 50 €.


A continuació trobaràs la bibliografia recomanada per l'equip de MACBA store Laie per al Laie Fest.

Comparteix