01/07/2024

Laie Fest_Museu Nacional d'Art de Catalunya

alt text
icon

Autor: Laie

El Palau Nacional de Montjuïc és una de les parades més especials del Laie Fest. Aquest estiu viu una experiència cultural enriquidora al Museu Nacional d'Art de Catalunya.

El MNAC sempre és una de les millors opcions de Barcelona per a passar una bona estona d'art, història, activitats o gastronomia. Però a l'estiu molt més, l'amplitud de les sales i la conservació climatitzada de les seves obres, fan del Palau el refugi climàtic barceloní perfecte.


Sortejos d'estiu

El Laie Fest et porta al Museu Nacional d’Art de Catalunya! Properament, anunciarem la proposta cultural i enviarem les invitacions, però us animem a subscriure-us des de ja a la NL de Laie o seguir l’Instagram de Laie MNAC perquè les places seran limitades.


Altres opcions de visitar el Museu Nacional d'Art de Catalunya durant juliol i agost

Aquest estiu, visita les dues exposicions temporals del MNAC: Suzanne Valadon i Adolf Fargnoli.

Recorda que tots els dissabtes a partir de les 15 h, cada primer diumenge de mes i jornades de portes obertes l'entrada al museu és gratuïta (cal reservar entrada anticipada a la seva pàgina web).

A més, al Museu Nacional tots els caps de setmana hi ha noves propostes i pots gaudir del seu programa d'activitats. També disposes una finestra digital al museu amb el +MNAC.


Compres amb premi al juliol i agost

Aquests dos mesos, a Laie Museu Nacional d’Art de Catalunya, si dius que vens al Laie Fest, per compres superiors a 50 € emporta't la bossa tote de Laie, per a ficar-hi tot el que necessites al festival.


A continuació, i tot l'estiu a Laie Museu Nacional d’Art de Catalunya, trobaràs la seva bibliografia recomanada per a la primera edició del Laie Fest.

Comparteix