01/07/2024

Laie Fest_Museu Picasso

alt text
icon

Autor: Laie

El Museu Picasso és una experiència única que se suma al Laie Fest, el festival d'estiu de cultura responsable.

Aquest museu no és tan sols el més complet sobre el període de formació de l’artista, amb una col·lecció de prop de 5.000 peces. Visitar aquest museu emblemàtic de Barcelona permet recórrer els cinc grans palaus del carrer Montcada, un espectacular exemple del gòtic civil català.

Apropa't aquest estiu al Museu Picasso i podràs gaudir de la seva col·lecció permanent, així com d'exposicions temporals com Bernard Plossu. Paisatges catalans de Picasso i Fernande Olivier.Sortejos d’estiu

I atenció perquè si fa temps que no visites el Museu Picasso, al llarg de juliol i agost organitzarem diversos sortejos d’entrades per conèixer la col·lecció permanent i les actuals exposicions temporals, i també sortejarem lots de llibres + entrades.

Pròximament us informarem de com i quan participar-hi.Segueix l'Instagram de Laie Museu Picasso o subscriu-te a la nostra Newsletter per a seguir totes les novetats del Laie Fest i les dates dels sortejos.Altres opcions de visita gratuïta al Museu Picasso durant juliol i agost

Durant l’estiu el Museu Picasso amplia el seu horari, obrint més aviat i tancant més tard. A més, enguany ha endegat les visites vespertines gratuïtes “Picasso convida”, els dijous, divendres i dissabtes de 19 a 21h.

A més, i per complementar “Picasso convida”, hi haurà visites guiades sense cost en català a la col·lecció. Seran els dijous, divendres i dissabtes a les 19h, i també els diumenges a les 12.30h. Seran visites guiades sense reserva però amb aforament limitat.Compres amb premi

No oblidis complementar la teva visita al Museu Picasso passant per la llibreria botiga Laie Museu Picasso, on trobaràs els catàlegs oficials i bibliografia recomanada vinculada a les exposicions actuals, així com una selecció d'objectes i productes exclusius.

A més, durant aquests dos mesos, si dius que vens al Laie Fest, t’emportaràs una bossa tote de Laie per compres superiors a 50€.


A continuació podeu consultar la tria estiuenca de llibres de l'equip de Laie Museu Picasso per al Laie Fest.

Comparteix