Col·laborador targeta Laie

MEMORIAS EDICIONES

Els records són joies i aquí els guardem en un llibre. Memorias Ediciones ofereix una atenció personalitzada als seus clients.

A partir de la sol·licitud d'una edició, l'interessat rebrà el nostre Manual d'orientació per ajudar-lo a preparar l'entrevista i organitzar els seus records. A continuació rebrà la visita d'un biògraf de Memorias Ediciones que serà qui dugui a terme l'entrevista i reculli tota la informació i el material necessaris per a la realització del llibre.

Comparteix
icona

Promocions actuals de MEMORIAS EDICIONES

-20%

Promoció vàlida fins el 04/06/2023

Sucia, al Teatre Akadèmia

El 17 de maig el Teatre Akadèmia estrena l’obra Sucia, un espectacle basat en un fet real d’abús sexual patit per Bàrbara Mes...

-15%

Promoció vàlida fins el 08/10/2023

“El Señor de los Anillos en Concierto”

Gaudeix d'un 15% de descompte comprant el teu abonament per als tres dies usant el codi 15LAIE, o un 10% en la compra de l'entrada per a un sol dia amb el codi 10LAIE.

Promoció vàlida fins el 23/06/2023

Oficis de viure

Cicle dedicat als diaris íntims d’escriptors, un gènere no ficcional que, més enllà de la mera consignació rutinària dels esdeveniments quotidians, assoleix la condició d’alta expressió literària.

Promoció vàlida fins el 21/06/2023

3000 anys de poesia

Ser contemporani és crear el propi temps i no reflectir-lo. Reflectir-lo, sí, però, no com un mirall, sinó com un escut.

Promoció vàlida fins el 19/06/2023

Gòtic Americà

Aquest curs proposa un itinerari alternatiu pels camins de la novel.la americana.