Talk

Diumenge al Pati

Cicle d’activitats en col·laboració entre CCCB i Laie

Una llibreria és un lloc on passen moltes coses. Hi passen persones, hi passen llibres, i s’hi teixeixen tot de complicitats que sovint queden atrapades entre les lleixes. Amb el cicle Diumenge al Pati volem compartir-les, que passin coses també més enllà.

Gràcies a la col·laboració entre el CCCB i Laie comencem un nou cicle d’activitats que aspira a mantenir l’esperit dels #dempeus que durant anys hem organitzat a l’interior de Laie CCCB. Propostes culturals vinculades a Barcelona que ens semblen valuoses i que no ens agradaria que acabessin dissoltes en el riu de dades que naveguem cada dia.

Els oficis del llibre, el pensament crític, les avantguardes musicals, la literatura o el llibre infantil i juvenil són alguns del temes que vehicularan la proposta. Més important que els temes, però, és la complicitat de les persones que han acceptat acompanyar-nos en aquesta aventura.

 

ENTRADES EXHAURIDES: Diumenge 11 d’abril. 18h. Hall del CCCB

La carn, la pintura, la paraula. Conversa entre Paula Bonet i Anna Guitart

L’univers artístic (és a dir, la vida) de Paula Bonet es fa carn a través de la paraula a la novel·la L’anguila. La periodista Anna Guitart conversarà amb l’autora sobre mutacions i ferides i sobre com esdevenen relat.   

 

Diumenge 25 d’abril. 12h. Pati de les Dones

Viatge a l’extrem: conversa entre Jordi Cussà i Manel Ollé

Clica aquí si t'hi vols inscriure

A la seva darrera novel·la, El primer emperador i la reina Lluna, Jordi Cussà ens sorprèn amb un salt geogràfic i temporal a l’Extrem Orient de Qin Shi Huagdi. L’autor i Manel Ollé, sinòleg i professor de la UPF, ens parlaran d'aquest nou llibre i de la seva obra anterior.

Events information

  • CCCB
  • CCCB, Carrer de Montalegre, Barcelona, España

    Google maps

  • All public

* Limited places

Share

Related books