Projecció de documental Beuys, d'Andres Veiel

Dart Festival. 4 de desembre, 19h. Cinemes Girona

La centralitat de Joseph Beuys en l’art de la segona meitat del segle XX ha estat equiparada sovint a la de Marcel Duchamp per a la primera meitat, amb la superació definitiva de les avantguardes històriques.

Beuys afirmava que no volia ser considerat artista si tothom no era considerat també artista, un pas extraordinari per deixar enrere els marcs mentals, heretats del romanticisme, de l’art precedent.

El 4 de novembre es projectarà el documental Beuys als Cinemes Girona de Barcelona (també es podrà veure durant un temps limitat a Filmin). L’obra mestra del director Andres Veiel ha guanyat nombrosos premis des que es va estrenar l’any 2017. I arriba al Dart Festival just en el centenari del naixement de Beuys i alguns mesos després de l’exposició Pedagogia radical, democràcia directa i plàstica social comissariada per Valentín Roma a La Virreina.

A les llibreries Laie hem seguit amb molta atenció les novetats aparegudes per commemorar el centenari del naixement de Beuys. També hi trobareu llibres de fons i edicions de col·leccionista, sense oblidar les reproduccions fidels d’algunes obres emblemàtiques.

Visit the event website

Events information

  • DART Festival
  • CINEMES GIRONA, Carrer de Girona, Barcelona, España

    Google maps

* Limited places

SIGN UP FOR

Share

Back

icono Related events

icono Related magazine posts