Projecció de ¿Puedes oírme? i col·loqui amb el director

DART Festival. 28 de novembre. Cinemes Girona de Barcelona

Pedro Ballesteros va filmar el 2009 un documental per a RTVE sobre Jaume Plensa. L’artista, satisfet per la complicitat creada amb el director, li va dir de veure’s de nou al cap de deu anys. I així ha estat.

¿Puedes oírme? És el resultat d’acompanyar Jaume Plensa durant mesos al llarg del món: Barcelona, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Cardedeu, Saragossa, Madrid, Illa de Porqueroles, Antibes, Niça, Göteborg, Estocolm, Nova York, Chicago, Montreal, Tòquio i l’Illa de Ogijima són els escenaris on l’obra de Jaume Plensa aspira a il·luminar l’entorn i les persones que es trobin amb el seu art.  

Un tomb al voltant del món que coincideix amb la gran retrospectiva que li va dedicar el MACBA i que va generar un interessant debat sobre l’espai públic i la presència de l’artista a la ciutat.

El documental va guanyar el premi del públic al darrer Festival DOCS Barcelona i diumenge 28 tenim l’oportunitat d’assistir a la projecció de ¿Puedes oírme? amb un col·loqui amb el director gràcies al DART Festival.

A les llibreries i botigues Laie trobaràs diferents publicacions sobre Jaume Plensa. Una de les més destacada és, sens dubte, el catàleg de l’exposició que li va dedicar el MACBA.

Visit the event website

Events information

  • DART Festival
  • CINEMES GIRONA, Carrer de Girona, Barcelona, España

    Google maps

* Limited places

SIGN UP FOR

Share

icono Related events

icono Related magazine posts