Laie royalty card promotion

A punt de solfa: compositors que marquen la pauta

Promotion valid until 08/04/2020

A punt de solfa: compositors que marquen la pauta
Després de l’èxit de la primera edició del curs “A punt de solfa”, impulsat pel periodista especialista en música clàssica Albert Galceran, el 2020 arriba una segona edició amb el mateix esperit: entusiasmar-nos amb la música clàssica.
En sis sessions farem un recorregut per alguns dels compositors més rellevants de tots els temps i coneixerem les seves obres imprescindibles, així com els motius de la seva creació musical. Ho completarem amb el visionat d’algunes interpretacions històriques.
Coordinat i impartit per Albert Galceran, periodista i divulgador musical. Col·labora en diversos mitjans com ara Catalunya Ràdio, Catalunya Música i TV3.
GENER
29: J.S. Bach: considerat el pare de la música clàssica (o culta) el seu llegat és impressionant en tots els sentits. Aproxima’t a un dels més genials compositors del barroc.
FEBRER
12: W. A. Mozart: més enllà del nen prodigi popularitzat a la pel·lícula “Amadeus”, Mozart va ser el més perfecte compositor de tots els temps, amb un llegat amplíssim, malgrat la seva curta vida.
26: L. van Beethoven: l’any 2020 se celebra el 250 aniversari del seu naixement, i per això és l’ ”any Beethoven”. El compositor romàntic per excel·lència va canviar la música per sempre més, i ho va fer creant obres que ens animen a lluitar per la “llibertat”.
MARÇ
11: I després de Beethoven, què? L’ombra de compositors com Beethoven va ser molt llarga, i això va fer que genis posteriors visquessin acomplexats. Malgrat això, i gràcies a les aportacions de Beethoven, apareixen noms imprescindibles com els de Schubert, Brahms o Mahler.
25: Tríada operística italiana. No podia faltar l’òpera, i per això ens fixarem en la tradició italiana a través dels tres operistes més populars: Rossini, Verdi i Puccini.
ABRIL
8: Rússia: pot una governant canviar la història musical d’un país? L’exemple de la tsarina Caterina II (La gran) posa en evidència que sí. A través del seu llegat podem conèixer al popular Grup dels Cinc, però també als músics transgressors sorgits de la Revolució d’octubre de 1917.
Horari: dimecres, de 19.30 h a 21.00 h. (quinzenalment)
Lloc: Laie Pau Claris (Pau Claris, 85, Sala Picasso)
Informació: activitats@laie.es | assumpte: curs música | Tel. 93 412 68 32 ext. 161
CONDICIONS
10% de descompte presentant la targeta client de Laie.

Other promotions

Cobertura al Teatre Romea

Una divertida comèdia sobre l'èxit i el fracàs. Amb Bruno Oro i Clara Segura, sota l'autoria d'Alejo Levis i Bruno Oro i la direcció de Clara Segura. Del 30/01/2020 al 15/03/2020.

Promotion valid until 03/03/2020

Laie Reading Club

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its sixth edition.

Promotion valid until 11/06/2020

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 31/08/2020