Laie royalty card promotion

A punt de solfa: curs d’introducció a la música clàssica

Promotion valid until 29/10/2019

A punt de solfa: curs d’introducció a la música clàssica
Aquest octubre, us proposem descobrir més de 400 anys de música en cinc sessions, del renaixement a la música contemporània. Curs coordinat i impartit per Albert Galceran.
OCTUBRE 2019
1: Dels inicis al barroc. Analitzarem els orígens remots de la música clàssica (o culta), fins a un dels moments de més expansió, el barroc.
8: Classicisme i la Primera Escola de Viena: Haydn, Mozart i Beethoven. Tota la música clàssica és… clàssica? Ens centrem en el classicisme.
15: Romanticisme. Un dels períodes de més èxit de la música culta, amb autors com Beethoven, Chopin, Schubert o Liszt.
22: Post-romanticisme. Molts moviments neixen després del romanticisme, ens centrarem en tres que van encadenats, l’impressionisme, l’expressionisme i el minimalisme.
29: I l’òpera? El llenguatge operístic va de la mà del simfònic, però amb algunes particularitats. A mode de resum, repassem els orígens i evolució de l’espectacle operístic.
Horari: dimarts de 19.30 a 21 h.
Lloc: Laie Pau Claris (Pau Claris, 85, sala Picasso)
Informació: activitats@laie.es | assumpte: curs música clàssica | Tel. 93 412 68 32 ext. 161
CONDICIONS
10% de descompte presentant la targeta client de Laie.

Other promotions

Laie Reading Club

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its sixth edition.

Promotion valid until 11/06/2020

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 16/06/2019