Laie royalty card promotion

Casa de nines, 20 anys després al Teatre Romea

Promotion valid until 28/07/2019

Què passaria si la Nora, el personatge més conegut de Henrik Ibsen, reaparegués a la mateixa casa que havia deixat enrere  vint anys abans? Emma Vilarasau i Ramon Madaula ens ho expliquen de la mà d'un autor nord-americà d'èxit.
Segur que encara recordeu el final de Casa de nines, una de les creacions més conegudes d'Ibsen. Un drama prefeminista ambientat a Noruega en el qual la Nora, la seva protagonista, no acceptava representar el paper assignat a les dones del seu temps i ser tractada com una pertinença més, una nina en mans del seu marit. Ella era l'encarregada de tancar l'obra en sortir per la porta principal del domicili familiar per no tornar-hi mai més. Dins, quedaven un marit -el banquer Torvald Helmer- i uns fills que, des d'aquell moment, serien aliens a la nova vida que emprenia la Nora.
Però, i si vint anys més tard, aquesta dona valenta i inconformista tornés a picar a la mateixa porta? Aquest és el punt de partida de A doll’s house, part 2 de Lucas Hnath, un dramaturg de Florida instal·lat a Nova York que s'ha convertit en un dels autors més representats del seu país i que ha vist el seu text convertit en un dels grans èxits de Broadway. En aquest text, Hnath converteix la porta a la qual truca la Nora al principi de la funció en un personatge més. En traspassar-la per tal de demanar al seu marit que signi els papers del divorci, la protagonista es veurà obligada a defensar les seves eleccions davant dels habitants de la casa i a assumir les conseqüències que els seus actes van tenir en la vida dels qui havien estat els seus familiars directes.
Dirigeix el muntatge Sílvia Munt, reconeguda actriu, directora i guionista. En aquesta nova aventura escènica, l'acompanyen Emma Vilarasau i Ramon Madaula.

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ:

19€ per a la funció del 13/07 a les 21h*

15% de descompte en totes les funcions*

*Promoció limitada a les 100 primeres entrades

*Resta de funcions a PVP

Usuari: laie

Password: 2012

Clica aquí per comprar les teves entrades

Més informació sobre l'espectacle  

Other promotions

Laie Reading Club

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its sixth edition.

Promotion valid until 11/06/2020

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 16/06/2019