Laie royalty card promotion

Cobertura al Teatre Romea

Promotion valid until 03/03/2020

Una divertida comèdia sobre l'èxit i el fracàs. Amb Bruno Oro i Clara Segura, sota l'autoria d'Alejo Levis i Bruno Oro i la direcció de Clara Segura. Del 30/01/2020 al 15/03/2020.

Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí, ha d’enfrontar-se amb el passat al rebre un homenatge per la cèlebre pel·lícula que el va dur a la fama  “Quiero nadar en tus ojos” i a conèixer la seva actual parella, l’actriu Roxana. 

Avui, 10 anys més tard d’aquell rodatge, la parella pateix una crisi. La Roxana ha esdevingut una icona feminista a les xarxes socials i la seva carrera professional es troba en el seu millor moment.

En canvi, el Guillermo, està vivint un declivi professional. La projecció de la pel·lícula podria ser un moment especial per fer-los recordar allò que els va unir però un imprevist mundial fa trontollar-ho tot.

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ

15% de descompte a totes les de funcions.

*Promoció limitada a les 100 primeres entrades

Clica aquí per comprar les teves entrades amb l'usuari: laie i el password: 2012

Més informació sobre l'espectacle 

Other promotions

Laie Reading Club

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its sixth edition.

Promotion valid until 11/06/2020

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 31/08/2020