Laie royalty card promotion

El Palmeral al Teatre Akadèmia

Promotion valid until 13/02/2022

Un cant a la llibertat i a l’amor entre dues persones del mateix sexe amb text d'Albert Tola. Del 2 al 27 de febrer de 2022.

A al-Àndalus del segle XI, un funcionari d’una petita cort, l’historiador i poeta Abu Hassan, s’enamora d’un soldat, anomenat Tahir i, com a conseqüència d’aquesta passió, tots dos són degollats públicament en un palmerar. La peça discorre en els pocs minuts entre aquestes dues execucions. Un calidoscopi suggestiu de set veus que expliquen aquesta història per tal de reconciliar-se amb el dolor que ha provocat, i el fet de comprendre i de posar-hi llum.

El text, de gran bellesa i poesia, és un cant a la llibertat i a la diversitat. Se situa en un moment històric que bascula entre l’obertura cultural i el totalitarisme.

Espectacle en castellà.

Autor: Albert Tola

Direcció: Rodrigo García Olza

Repartiment: David Anguera, Anna Casas, Juanma Diez, Elena Fortuny, Rodrigo García Olza, Alicia González Laá i Ruben Ametllé

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ

Gaudeix d’entrades amb el 20% de descompte per a les funcions del 3 al 13 de febrer amb el següent codi promocional: LAIEDTE20

Compra d'entrades i més informació sobre l'espectacle 

Other promotions

Laie Reading Club

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its nineth edition.

Promotion valid until 10/06/2021

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 30/12/2021