Laie royalty card promotion

Els Brugarol al Teatre Poliorama

Promotion valid until 02/05/2021

Una comèdia familiar escrita i protagonitzada per Ramon Madaula i dirigida per Mònica Bofill. De l'11 de març al 2 de maig de 2021.

A cals Brugarol -família de l’alta burgesia catalana- la filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. “-No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit”. Per l’Antoni Brugarol és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això,recorrerà a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna es faci enrere.

Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d’entendre el món en una societat on tots voldríem creure-ns un model de coherència absoluta.

Intèrprets: Ramon Madaula, Jaume Madaula i Estel Solé / Júlia Truyol

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ

Aconsegueix un 20% de descompte amb el codi promocional 20LAIE. Màxim dues entrades per persona.

DESCOMPTE SANT JORDI: per compres realitzades durant el 23 d'abril, aconsegueix un 30% de descompte amb el codi promocional 30LAIE. Màxim dues entrades per persona. 

Clica aquí per comprar les teves entrades amb el descompte Targeta Laie.

Més informació sobre l'espectacle.

Other promotions

Laie Reading Club

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its nineth edition.

Promotion valid until 10/06/2021

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 30/12/2021