Laie royalty card promotion

Greta & Friday II: Amor mor a l'Escenari Joan Brossa

Promotion valid until 15/03/2020

Greta & Friday II: Amor mor a l'Escenari Joan Brossa

El cicle Greta & Friday és un conjunt de dues obres inspirades en el moviment de Greta Thunberg.

Albert Mestres va iniciar el díptic teatral amb Amor pur (fins al 16 de febrer) i ara li agafa el testimoni la premiada autora Queralt Riera amb Amor mor (del 20 de febrer al 15 de març).

A Amor mor, Queralt Riera planteja el desenllaç de la parella formada per la Greta i el Friday, trenta anys després d'aquella primera història d'amor adolescent. Lluny queda la innocència de dos joves que viuen un amor pur, experimentat sense concessions, per donar pas a una relació més madura. Els dos marxaran del seu pis de Barcelona per iniciar un viatge que els durà a ser salvatges, per dins i per fora. La història planteja com afronten un futur del qual en perden el control (si és que alguna vegada l'han tingut).

Dramatúrgia i direcció: Queralt Riera

Intèrprets: Annabel Castan i Òscar Muñoz

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ

Entrades a 13€ per a les funcions de divendres, dissabte i diumenge. Màxim dues entrades per targeta.

Clica aquí per comprar les teves entrades amb el descompte Targeta Laie. El descompte també s'aplica en la compra a la taquilla del teatre.

Més informació sobre l'espectacle 

Other promotions

Cobertura al Teatre Romea

Una divertida comèdia sobre l'èxit i el fracàs. Amb Bruno Oro i Clara Segura, sota l'autoria d'Alejo Levis i Bruno Oro i la direcció de Clara Segura. Del 30/01/2020 al 15/03/2020.

Promotion valid until 03/03/2020

Laie Reading Club

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its sixth edition.

Promotion valid until 11/06/2020

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 31/08/2020