Laie royalty card promotion

Invisibilitat sublim: el que es veu i el que no es veu en l’obra d’art

Promotion valid until 15/03/2021

Invisibilitat sublim: el que es veu i el que no es veu en l’obra d’art

Amb les primeres dècades del segle vint, especialment amb l’aparició de l’art abstracte i els informalismes, alguns del més grans artistes han intentat copsar una realitat gens evident als ulls de la nostra sensibilitat, una realitat que ens exigeix obrir les portes de la percepció i endinsar-nos en el camp de la consciència. Al llarg de cinc sessions, mirarem de penetrar obres d’artistes destacats del nostre món i ens plantejarem qüestions de caràcter filosòfic: què és la realitat? Qui és el subjecte que mira? Què és l’art?

Curs en línia impartit per Amador Vega, doctor en filosofia per l'Albert-Ludwigs-Universität de Friburg de Brisgòvia (Alemanya) i catedràtic d'estètica a la Universitat Pompeu Fabra.

Calendari: els dilluns 15 i 22 de febrer, 1, 8 i 15 de març, de 18.30 h. a 20.00 h. Sessions en línia. Inscripcions obertes. 

Més informació sobre el curs

Informació i inscripcions: activitats@laie.es

CONDICIONS

10% de descompte presentant la targeta client de Laie.

Other promotions

Laie Reading Club

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its nineth edition.

Promotion valid until 10/06/2021

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 30/12/2021