Laie royalty card promotion

La nit de la iguana al Teatre Nacional de Catalunya

Promotion valid until 28/03/2021

Un cant a la bellesa i a la llibertat. Text de Tennessee Williams i traducció i direcció de Carlota Subirós. De l'11 de febrer al 28 de març de 2021 a la Sala Gran del TNC.

Anys quaranta, en un racó perdut de la costa del Pacífic a Mèxic. Mentre grups de turistes alemanys celebren en banyador els bombardejos de la Luftwaffe sobre Londres, l’antic reverend Lawrence T. Shannon, reconvertit en guia turístic després d’haver estat expulsat de la seva església i haver passat una temporada en una clínica psiquiàtrica, es retroba amb una antiga amant que regeix un petit hotel costaner.

La nit de la iguana s’immergeix en el malestar del món globalitzat, íntimament amenaçat per la banalització turística i les seves promeses encapsulades que empenyen a la perpètua insatisfacció davant la manca d’alternatives quotidianes fèrtils. I alhora, emboirada d’un embriagador erotisme crepuscular, l’obra de Tennessee Williams emergeix també com un cant a la bellesa i a l’arriscada vivència de la llibertat.

Amb Paul Berrondo, Joan Carreras, Màrcia Cisteró, Ricardo Cornelius, Antònia Jaume, Paula Jornet, Wanja Manuel Kahlert, Nora Navas, Hans Richter, Juan Andrés Ríos, Claudia Schneider i Lluís Soler.

Veure el llibre de Tennessee Williams 

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ

15% de descompte amb la targeta Laie amb el codi TNCLAIEIGUANA. Promoció limitada.

Accedeix a l'enllaç de compra de l'espectacle que trobaràs més avall i selecciona la data de la funció. Tria les teves localitats i introdueix el codi  TNCLAIEIGUANA  a la casella "Tens un codi promocional?" i valida'l. 

Clica aquí per comprar les teves entrades amb el descompte Targeta Laie.

Més informació sobre l'espectacle.

Other promotions

Laie Reading Club

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its nineth edition.

Promotion valid until 10/06/2021

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 30/12/2021