Laie royalty card promotion

Les noies de Mossbank Road at La Villarroel

Promotion valid until 22/06/2018

 Les noies de Mossbank Road at La Villarroel

Torna l'espectacle dirigit per Sílvia Munt i amb Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat. Del 25 d'abril al 22 de juny de 2019.

Les noies de Mossbank Road és una història que ens parla d’amistat, de l’amistat que sorgeix en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants, lluny del pes de la família. 

La Di, la Viv i la Rose comparteixen casa d’estudiants durant dos anys de la seva vida. Totes tres són molt diferents entre elles, però acabaran fent d’aquesta casa una nova llar i les unes de les altres una nova família. Aquesta casa serà un refugi que construiran a base de desitjos, de pors i de projeccions de futur. Sembla que res dolent els pot passar quan són al refugi (Mossbank) les tres juntes. 

ROSE: “Diuen que es pot sobreviure al desert només amb dàtils. Vosaltres sou els meus dàtils.” 

Però el costat més fosc de la vida irromprà dins el refugi interromprà aquest flux de vida que és Mossbank. Aquest fet les afectarà profundament, fins al punt que a partir de llavors les decisions de les protagonistes estaran d’alguna forma marcades per aquest succés i, malgrat la seva joventut, determinaran les seves vides. Inevitablement, el pis d’estudiants té un temps determinat de vida i arriba un punt en què Mossbank deixarà de ser un lloc físic per convertir-se en un espai interior que les acompanyarà sempre.

L’obra ens parla amb humor de l’amistat, l’amor, la solitud i la inevitabilitat de la vida. Serem espectadors d’aquest moment tan especial com és el naixement de Mossbank, i anirem seguint les protagonistes al llarg de les seves vides. 

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ:

PACK AMICS 20% de descompte per a la compra de 4 entrades per a les funcions seleccionades*

22€ per a les funcions seleccionades* 

15% de descompte per a totes les funcions de dimarts a dijous* 

*Promoció limitada a les 100 primeres entrades

*Resta de funcions a PVP

Usuari: laie

Password: 2012

Clica aquí per comprar les teves entrades

Més informació sobre l'espectacle 

 

Other promotions

Laie Reading Club -10%

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its sixth edition.

Promotion valid until 13/06/2019

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 16/06/2019