Laie royalty card promotion

Les oblidades al Teatre Akadèmia

Promotion valid until 02/06/2019

Una oda al feminisme escrita i dirigida per Lara Díez. Premi Teatre Akadèmia. Del 22 de maig al 16 de juny.

Les oblidades són les dones anònimes. Aquelles de les que no s’escriuen llibres, ni es fan pintures, ni s’erigeixen com a símbol d’una determinada feminitat. Són dones que han estat allà però que no les recordem perquè mai hem escoltat la seva veu, ningú les va entrevistar.

Generacions i generacions de maltractament i submissió en totes les cultures i en tots els estaments socials per la tirania heteropatriarcal. Mirem on mirem, dones i dones i dones esclaves dels homes. Elles, les que hem oblidat, tenen l’experiència i la veritat que ens farà lliures. Només cal que recordem que les portem a dins. Un viatge pel sentit de la memòria i l’existència a través de les dones.  

Repartiment: Míriam Monlleó, Bàrbara Roig.

Condicions de la promoció

Entrades a 12,80€ per a les funcions del 23 de maig fins al 2 de juny.

Clica aquí per comprar les teves entrades

Més informació sobre l'espectacle 

Other promotions

Laie Reading Club -10%

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its sixth edition.

Promotion valid until 13/06/2019

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 16/06/2019