Laie royalty card promotion

Partícules Paral·leles al Teatre Akadèmia

Promotion valid until 28/11/2021

Una obra formada per tres històries entrellaçades que parlen de com la tecnologia està canviant la manera com vivim, ens relacionem i ens estimem. Del 12 al 28 de novembre de 2021.

Un empresari japonès d’èxit lloga els serveis d’una jove, a través d’Internet, perquè l’acompanyi a esdeveniments socials. Dos adolescents que no s’han vist mai comparteixen, a través d’Instagram, tot allò que no s’atreveixen a explicar a ningú, en persona. Un jove enginyer de Silicon Valley rep, a casa seva, la visita inesperada d’un androide de companyia, que l’ajudarà a sortir de l’estadística que afirma que, en l’era de la comunicació global, digital, immediata, els joves confessen sentir-se més sols, aïllats i deprimits del que mai abans cap generació s’havia sentit.

Espectacle en català i japonès (amb sobretítols en català)

Durada: 1h 30min

Text i direcció: Ivan Andrade

Repartiment: Àlex Sanz, Rina Ota, Roger Guitart, Laura Gaja, Andy Fukutome i Ivan Andrade

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ

Gaudeix d’un descompte del 20% per a totes les funcions amb el següent codi promocional: LAIEDTE20 

Compra d'entrades i més informació sobre l'espectacle 

Other promotions

La literatura de l'art

El curs examina alguns artistes i arguments a través dels quals l'art no figuratiu o abstracte ha anat obrint-se pas. Octubre - novembre 2021

Promotion valid until 22/11/2021

Laie Reading Club

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its nineth edition.

Promotion valid until 10/06/2021

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 30/12/2021