Laie royalty card promotion

Per un sí o per un no al Teatre Akadèmia

Promotion valid until 31/01/2021

Un text de Nathalie Sarraute sobre l'enfrontament entre dues amigues dirigit per Elena Fortuny. Del 15 al 31 de gener de 2021.

És possible comprendre l’altre? Per un sí o per un no ens confronta amb aquesta pregunta. Sarraute planteja, en l’oposició de dos punts de vista irreconciliables, els trucs del pensament per atorgar a les impressions, el valor de certeses.

Al teatre, quan el públic entra, una dona espera l’arribada de la seva millor amiga. La seva relació, una amistat de molts anys, passa per un moment particularment tens. Espera trobar-se amb ella aquí. L’escena, aquest gran espai d’intimitat en què afloren els moviments més subtils de l’ànima i del pensament catalitzarà tot el que les separa amb una violència inesperada. I de l’escletxa oberta, també n’aflorarà allò que les uneix. Per un sí o per un no serà, doncs, una funció que no comença o si més no, que no passa fora sinó dins de cadascuna de les espectadores que hi són invocades o en tot cas, convocades.

Repartiment: Isabelle Bres, Mari Pau Pigem, Daniel Cuello-Esparrell.

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ

Entrades a 15€ per a les funcions del 16 al 24 de gener.

Per aconseguir l’enllaç de compra amb el preu promocional, contacteu amb info@teatreakademia.cat

Més informació sobre l'espectacle 

Other promotions

Laie Reading Club

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its nineth edition.

Promotion valid until 10/06/2021

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 30/12/2021