Laie royalty card promotion

Per un sí o per un no al Teatre Akadèmia

Promotion valid until 22/03/2020

Un text de Nathalie Sarraute sobre l'enfrontament entre dues amigues dirigit per Elena Fortuny. Del 26 de febrer al 22 de març de 2020.

Dues amigues han quedat per anar al teatre, l’amistat d’anys es troba en un punt particularment tens. Les seves vides en el món en què vivim no permeten precisament converses pausades on confrontar punts de vista. Ja no és el mateix. Anar al teatre sembla una bona manera de retrobar-se. Potser l’única.

Quan arriben a la sala però, no els quedarà cap més remei que mirar-se cara a cara. Sota les paraules més simples, sota els moviments físics i psíquics més subtils, la tensió creixerà fins un punt de no retorn. Amb violència inesperada aflorarà una escletxa oberta fa molts anys.

Repartiment: Isabelle Bres, Mari Pau Pigem, Daniel Cuello-Esparrell.

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ

Entrades a 15€ per a les funcions del 27 de febrer al 8 de març.

Per aconseguir l’enllaç de compra amb el preu promocional, contacteu amb info@teatreakademia.cat

Més informació sobre l'espectacle 

Other promotions

Cobertura al Teatre Romea

Una divertida comèdia sobre l'èxit i el fracàs. Amb Bruno Oro i Clara Segura, sota l'autoria d'Alejo Levis i Bruno Oro i la direcció de Clara Segura. Del 30/01/2020 al 15/03/2020.

Promotion valid until 03/03/2020

Laie Reading Club

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its sixth edition.

Promotion valid until 11/06/2020

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 31/08/2020