Laie royalty card promotion

Potser somiar a la Sala Versus Glòries

Promotion valid until 06/02/2022

Un text d'Antonio Tabares, traduït i amb dramatúrgia de Sergi Belbel i dirigit per Roc Esquius. Fins al 6 de febrer de 2022.

Potser somiar és una faula, amb to de comèdia, sobre l’enyorança, el pas del temps i sobre com l’amor perdura sempre més enllà de l’absència. Interpretada per Ramon Godino, Rafaela Rivas i Antonio del Valle.

Una comèdia tendra i molt humana que parla de la relació íntima i especial que tots plegats mantenim amb els nostres morts i com aquests continuen influint, encara que de manera intangible, en les nostres vides. Amb tocs de comèdia i de poesia, l’obra segueix el viatge de l’Imma, una noia de trenta-cinc anys, que després de morir en una operació a cor obert, s’apareix als somnis d’aquelles persones que la necessiten. Perquè al cap i a la fi, com sap molt bé tothom, els morts són morts però no del tot.

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ

Gaudeix d’entrades a 10€ amb el següent codi promocional: PROMOSVG 

Compra d'entrades i més informació sobre l'espectacle

 

Other promotions

Laie Reading Club

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its nineth edition.

Promotion valid until 10/06/2021

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 30/12/2021