Laie royalty card promotion

Sobre la tirania a l'Escenari Joan Brossa

Promotion valid until 25/10/2020

Sobre la tirania a l'Escenari Joan Brossa

Una reflexió sobre els totalitarismes europeus del segle XX. Adaptació teatral de Carles Grau del llibre On Tyranny, de Timothy Snyder. Del 8 al 25 d’octubre de 2020.

Obra participant a la Biennal de pensament: ciutat oberta

Coloqui postfunció: divendres 16 d’octubre, a càrrec de la companyia.

Sobre la tirania és l’adaptació al llenguatge teatral del recent bestseller On Tyranny del nord-americà Timothy Snyder, que ha estat traduït a quaranta idiomes. Treu lliçons de la tràgica història d’Europa durant el segle XX, aplicables a la defensa de la democràcia contra l’autoritarisme al segle XXI. Snyder entén la història com quelcom obert i viu, de manera que en cada moment la determinem els humans amb les nostres accions concretes. Formalment innovador, l’espectacle explora els límits entre teatre, assaig polític i conferència.

Timothy Snyder és professor i historiador de la Univeristat de Yale especialitzat en l’Holocaust i Europa de l’Est, i està considerat com un dels pensadors polítics actuals més rellevants en l’àmbit internacional. Han rebut reconeixement les seves innovadores anàlisis sobre la història recent d’Europa i sobre l’evolució de les democràcies modernes i els perills que corren.

Espectacle en català.

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ

Entrades a 13€ per a les funcions de divendres, dissabte i diumenge. Màxim dues entrades per targeta.

Clica aquí per comprar les teves entrades amb el descompte Targeta Laie. El descompte també s'aplica en la compra a la taquilla del teatre, mostrant la targeta.

Més informació sobre l'espectacle 

Other promotions

Laie Reading Club

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its nineth edition.

Promotion valid until 10/06/2021

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 31/12/2020