Laie royalty card promotion

Transbord al Teatre Akadèmia

Promotion valid until 01/11/2020

Una obra sobre la transsexualitat, amb text de Sebastià Portell i direcció de Miquel Gorriz. Del 23 d’octubre al 15 de novembre de 2020.

Veure el llibre Transbord, de Sebastià Portell

Masclisme, hipocresia, binarismes, transfòbia… Transbord podria girar al voltant d’un discurs en contra, però en aquesta ocasió hem volgut plantejar-lo precisament com un espectacle a favor: a favor de la joia de viure, a favor de les segones oportunitats, a favor dels bons records i dels que estan per construir.
Amb un text directe i amb tocs lírics, aquest espectacle vol tractar un tema sorprenentment tabú en la nostra esfera cultural com és la transsexualitat, i fer-ho des d’una perspectiva desacomplexada i neta: des de zero. És des d’aquí que es pot qüestionar la suposada solidesa de les identitats de les persones, tant a partir del joc escènic entre els personatges com del discurs esbojarrat i alhora lúcid del Pol. Què defineix si som homes o dones? Qui ho decideix? Hem de triar només entre aquestes dues opcions? El teatre, l’espai de la màscara, de l’assaig i de la faula que condueix a la revelació, és sens dubte el millor espai en què es poden plantejar i respondre algunes d’aquestes qüestions.

Repartiment: Marc Joy i Assun Planas.

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ

Entrades a 15€ per a les funcions del 24 d'octubre a l'1 de novembre.

Per aconseguir l’enllaç de compra amb el preu promocional, contacteu amb info@teatreakademia.cat

Més informació sobre l'espectacle 

Other promotions

Laie Reading Club

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its nineth edition.

Promotion valid until 10/06/2021

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 31/12/2020