03/10/2012

Bellprat, Vila del Llibre, i El petit príncep

alt text
icon

Autor: Laie

En un món en què es lamenta, amb una freqüència cada cop més histriònica, que la gent llegeix cada vegada menys, que ens estem enfonsant en uns aiguamolls multimediàtics, que aviat el llibre serà un artefacte obsolet, etcètera, etcètera, etcètera.
Això, ho deia Matthew Tree fa un any, davant dels mateixos entusiastes que els dies 13 i 14 d’octubre tornaran a organitzar a Bellprat (Anoia) una nova edició de Bellprat, Vila del Llibre: la cinquena!
Durant aquests dies hi haurà actuacions musicals i de dansa, un mercat de llibres, un homenatge a Cavall Fort en el cinquantè aniversari de la revista que a tants ens ha ensenyat a llegir, i exposicions com la dedicada al llibre de Saint-Exupéry El Petit Príncep. Els assistents tindran l’oportunitat de portar el seu exemplar del llibre i compartir-lo amb altres exemplars vinguts de tot el món.
Si ets seguidor del Petit Príncep també pots venir a CaixaForum, on tenim edicions en diferents idiomes (albanès, armeni, coreà, japonès, lituà, polonès, romanès, rus, txec, ucrainès, xinès...) Vine a buscar el que et falta!

Comparte