May 12, 2021

L'arquitectura de La Pedrera

L'arquitectura de La Pedrera

Amb motiu de la Setmana de l'Arquitectura, a Laie volem fer un homenatge a La Casa Milà. Popularment coneguda com La Pedrera, està considerat l'edifici civil més emblemàtic d'Antoni Gaudí, per les innovacions constructives i per les solucions ornamentals i decoratives que trenquen amb els estils arquitectònics del seu temps.

La Pedrera és una joia arquitectònica declarada Patrimoni de la Humanitat i que encara avui es manté en l'avantguarda arquitectònica. Una obra única, atemporal i sempre sorprenent als ulls del visitant. 

Us convidem a descobrir més sobre aquest edifici emblemàtic amb aquesta exquisida tria de llibres d'arquitectura i d' articles inspirats en arquitectura, especialment en l'obra de Gaudí. Trobareu des d'assajos de caire teòric a estudis d'arquitectura sostenible, així com llibres de disseny. També, objectes exclusius com reproduccions de les escultures gaudinianes del terrat de La Pedrera i miniatures de les cadires i del banc doble o els poms ergonòmics que podem trobar en les portes del seus edificis. També, una col·lecció de ceràmica inspirada en els cels rasos de l'edifici. 

Highlights

Highlights