March 18, 2021

Llegeix sense restriccions. Restauració

Llegeix sense restriccions. Restauració

El sector de la restauració també ha estat un dels més colpejats per la crisi sanitària amb tancaments totals i limitacions d'aforament i d'horaris. Tal ha estat l'impacte que des del sector s'estima el tancament d'uns 100.000 negocis i la pèrdua de més de la meitat de la facturació anual.

Bars i restaurants han hagut de buscar maneres de reinventar-se per a sobreviure. Han canviat el seu model de negoci apostant pel servei de delivery, el take away i la creació de botigues en línia. Encara així, la reducció d'ingressos segueix protagonitzat el dia a dia de tots aquests negocis. Una complexa situació sobre la qual reflexionar amb aquesta selecció de títols sobre gastronomia.

CONVERSA: el dilluns 22 de març el llibreter de Laie Pau Claris Enric Aymerich va entrevistar el cuiner Mirko Carturan en directe a l’Instagram de Laie. Clica aquí per veure el vídeo.

Highlights