October 26, 2021

Nikola Tesla. El geni de l'electricitat moderna

Nikola Tesla. El geni de l'electricitat moderna

Cosmocaixa, del 29 d'octubre de 2021 al 13 de febrer de 2022

"Si vols descobrir els secrets de l'Univers, pensa en termes d'energia, freqüència i vibració", deia Nikola Tesla, considerat un dels genis de la ciència i la tecnologia més importants de la història. I qui va ser realment Nikola Tesla? L'exposició sobre aquest geni a Cosmocaixa aprofundeix, precisament, en la vida del fundador de la tecnologia moderna.

En les últimes dècades, Tesla s'ha convertit en una icona popular, però: com era ell? Per descobrir com era la vida d'una de les ments més brillants que s'han conegut i saber més sobre les seves invencions i els nombrosos avenços científics i tecnològics que va posar en marxa a tot el món, només cal visitar l'exposició "Nikola Tesla. El geni de l'electricitat moderna" a Cosmocaixa, la primera sobre Tesla a Espanya que compta amb el segell oficial del Museu Nikola Tesla de Belgrad, entitat oficialment dipositària del llegat del gran científic serbi.

I per continuar aprofundint en ciència, tecnologia i la vida d'aquest geni, us proposem una visita a Laie Cosmocaixa, on trobareu una selecció bibliogràfica i d'articles relacionats amb l'exposició.

 

Nikola Tesla CosmoCaixa Barcelona

Author: Laie

Share

Back

Next

Laie 26/10/2021

Sònar CCCB 2021

icono Related magazine posts

icono Related events