April 27, 2020

Pedagogia en temps de coronavirus

Pedagogia en temps de coronavirus

Estem vivint un moment incert, en què els pares i mares han de gestionar la logística familiar i les emocions de la millor manera. Després d'un mes i mig confinats comencen a escassejar les idees sobre quines activitats podem fer, tancats o aprofitant l’hora del passeig, amb  els més petits de la casa. Des que va començar el confinament s'està debatent si és important, com molts experts defensen, que els nens i nenes continuïn complint amb el mateix horari de l'escola a casa o si, per altra banda, han de reduir les hores d'estudi per tal d’ adaptar-se a la situació de les nostres llars.   

La realitat és que, per als adults, compaginar el confinament amb el teletreball i els deures dels fills i filles no és una tasca gens fàcil. Els pares i les mares, encara que estiguin a casa, no tenen el temps necessari per a poder ajudar als més petits amb les seves classes i deures. No és fàcil ser educadors en temps de coronavirus. No és senzill gestionar diàriament que els més menuts continuïn aprenent, es diverteixin i estiguin entretinguts. A això se li suma el fet d'explicar-los quines mesures han de prendre ara que poden sortir al carrer.

Tots mereixem també una pausa, un descans, un moment de reflexió. Per això, us volem ajudar amb una àmplia bibliografia de llibres de pedagogia orientats a tots els pares i mares.

Author: Laie

Share

Back

Joan Curbet i Anna Casablancas 27/04/2020

El cor delator, d'Edgar Allan Poe

Next

Laie 27/04/2020

Explica'm un conte

Highlights