April 15, 2020

Prémer l'accelerador tecnològic des de casa

Prémer l'accelerador tecnològic des de casa

Els avenços tecnològics han adquirit una gran rellevància en la situació actual. La COVID-19 ha forçat les empreses a accelerar el teletreball per tal de garantir que el personal pugui continuar en remot des de casa seva. El cara a cara s'ha canviat per les trobades virtuals amb eines i aplicacions de videoconferència com Google Hangouts, Zoom o Skype. El sector educatiu també ha adaptat les classes i els continguts a l'àmbit online. Molts centres educatius han establert plataformes com Google Classroom o G Suite for Education, entre d’ altres, per a poder continuar fent classes i compartir continguts.

El confinament ens ha obligat a modificar la nostra relació tant amb el món físic com amb el virtual. La tecnologia ha adquirit una nova centralitat al treball i a l’entreteniment. 

Et proposem un recorregut bibliogràfic sobre l’acceleració tecnològica, una selecció multidisciplinar que posa de manifest com aquests canvis afecten tots els àmbits de la nostra vida: de la filosofia a la microsociologia, del posthumanisme al comerç online, amb contribucions de Franco “Bifo” Berardi, Judy Wajcman, Jorge Carrión, Srećko Horvat, Eric Sadin, etc. 

Author: Laie

Share

Back

Joan Curbet i Anna Casablancas 14/04/2020

Bartleby, l'escrivent, de Herman Melville

Next

Laie 17/04/2020

Operació 23-A

Highlights

icono Related magazine posts