1.500 RECEPTES DE CUINA MALLORQUINA
RECOLLIDES, CUINADES I TASTADES PER L'ACADÈMIA DE LA CUINA I DEL VI DE MALLORCAEN ELS SEUS TRENTA-C
IVA incluido
Descripción
Recull de les 1.500 receptes recuperades, cuinades i tastades per l'Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca durant els seus primers 35 anys d'existència. Són receptes que configuren els plats autòctons de la cuina illenca, recuperades tant d'antics receptaris, manuscrits o impresos, i llibres de cuina com de fonts orals. Totes han estat cuinades i tastades per algunes de les gairebé 250 persones que han col·laborat amb l'Acadèmia en aquesta tasca, i que han aportat els seus coneixements.Aquest llibre cobra un relleu especial en els ...Estado: En stock
Disponibilidad
Para su comodidad, puede solicitar la recogida de este ejemplar en cualquiera de nuestras tiendas físicas. La información sobre disponibilidad en el e-commerce no implica la existencia de estoc físico en tienda.
Para consultar el estoc en tienda física puede contactar con cualquiera de nuestras tiendas.
DetallesDOCUMENTA BALEAR
2023
920 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788419956101
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas