Afegir a favorits

BASICS DE LA REBOSTERIA

PASTISSOS AMB AMOR
CALCAGNO, ELISA

IVA inclòs

Descripció
En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades deri vades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexo s i diversos, en aquest cas basats en les postres. El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta en sucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podràs trobar en el llibre. A partir d'aquestes, podràs c rear els...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsCOSSETANIA EDICIONS
2016
192 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788490344972
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES