Afegir a favorits

COCINA MEDIEVAL ESPAÑOLA

NOLA RUPERTO ZUZUARREGUI ALBERTO

IVA inclòs

Descripció
El Libro de guisados, manjares y potajes fue escrito en catalán por Ruperto de Nola, cocinero del rey de Nápoles, en 1520. El cocine ro valenciano Alberto Zuzuarregui ha hecho una interpretación y adaptación de las mejores recetas del libro para poder degustar en n uestros días la cocina del reino de Aragón del siglo XV.

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsRUSTIKA
2014
190 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788415401797
Idioma: CASTELLANOMatèria: Gastronomia

TEMES