Añadir a favoritos

CORPUS DE LA CUINA CATALANA

EL RECEPTARI MÉS COMPLET DEL NOSTRE PATRIMONI CULINARI
MESTRES PONS, XAVIER

IVA incluido

Descripción
El gran clàssic del patrimoni culinari català, revisat i ampliat. Un volum imprescindible!El Corpus de la cuina catalana és el receptari més complet, útil i pràctic de la gastronomia catalana: gairebé 1.200 receptes numerades i ordenades alfabèticament que inclouen plats de marcada identitat com les escudelles, els mar i muntanya, els romescos, els sofregits i les picades o les famoses mandonguilles amb sípia i pèsols, entre moltes altres. El primer inventari que té la voluntat d'ordenar, preservar i difondre els plats tradicionals i ...[Leer más]

Estado: En stock

Disponibilidad

Para su comodidad, puede solicitar la recogida de este ejemplar en cualquiera de nuestras tiendas físicas. La información sobre disponibilidad en el e-commerce no implica la existencia de estoc físico en tienda.

Para consultar el estoc en tienda física puede contactar con cualquiera de nuestras tiendas.

DetallesARA LLIBRES
2023
696 Páginas
Formato: Cartone
ISBN: 9788418928949
Idioma: CATALÁNMateria: Gastronomía

TEMAS