Add to favourites

CORPUS DE LA CUINA CATALANA

EL RECEPTARI MÉS COMPLET DEL NOSTRE PATRIMONI CULINARI
MESTRES PONS, XAVIER

VAT included

Description
El gran clàssic del patrimoni culinari català, revisat i ampliat. Un volum imprescindible!El Corpus de la cuina catalana és el receptari més complet, útil i pràctic de la gastronomia catalana: gairebé 1.200 receptes numerades i ordenades alfabèticament que inclouen plats de marcada identitat com les escudelles, els mar i muntanya, els romescos, els sofregits i les picades o les famoses mandonguilles amb sípia i pèsols, entre moltes altres. El primer inventari que té la voluntat d'ordenar, preservar i difondre els plats tradicionals i ...[Read more]

Status: Available for online purchase in 4-5 days

Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsARA LLIBRES
2023
696 Pages
Format: Cartone
ISBN: 9788418928949
Language: CATALÁNCategory: Gastronomy

THEMES