Add to favourites

CORPUS DE LA CUINA CATALANA

EL RECEPTARI MÉS COMPLET DEL NOSTRE PATRIMONI CULINARI
MESTRES PONS, XAVIER

VAT included

Description
El gran clàssic del patrimoni culinari català, revisat i ampliat. Un volum imprescindible!El Corpus de la cuina catalana és el receptari més complet, útil i pràctic de la gastronomia catalana: gairebé 1.200 receptes numerades i ordenades alfabèticament que inclouen plats de marcada identitat com les escudelles, els mar i muntanya, els romescos, els sofregits i les picades o les famoses mandonguilles amb sípia i pèsols, entre moltes altres. El primer inventari que té la voluntat d'ordenar, preservar i difondre els plats tradicionals i ...[Read more]

Status: With stock

Availability

For your convenience, you can request the collection of this copy at any of our physical stores. The information on availability in e-commerce does not imply the existence of physical stock in the store.

To check the stock in a physical store, you can contact any of our stores.

DetailsARA LLIBRES
2023
696 Pages
Format: Cartone
ISBN: 9788418928949
Language: CATALÁNCategory: Gastronomy

THEMES