alt text
Añadir a favoritos

CUINA DE MAR I MUNTANYA. COSTA BRAVA SUD

TRESSERRA JUAN, JORDI

IVA incluido

Descripción
Aquest llibre és un dels estudis més complets de la cuina de mar i muntanya de la Costa Brava. Inclou receptes dels darrers dos cent s anys, moltes d'elles inèdites que provenen de receptaris familiars, manuscrits o de transmissió oral, que s'han transmès de genera ció en generació. Una cuina de viles marineres, on es barregen nissagues de pescadors, pagesos de masies de marina i gent de bosc. S 'incorpora i evoluciona a tavernes, cases de menjars, fondes i als primers restaurants, ubicats als casinos i hotels.

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesEL FARELL EDICIONS
2021
376 Páginas
Formato: Otros
ISBN: 9788417116330
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas

TEMAS