alt text
Afegir a favorits

CUINA DELS MONESTIRS

LES CARTOIXES D'ESCALADEI I DE MONTALEGRE
BAGES - QUEROL, JORDI

IVA inclòs

Descripció
En el present llibre, hom podrà conèixer les particularitats de l'alimentació cartoixana de la Catalunya de l'edat moderna, a la veg ada que s'endinsarà en la cuina dels monestirs catalans del segle XVIII. El lector trobarà els elements de la cuina que han restat i mmutables i que formen part de la cuina tradicional catalana, així com, també, un receptari amb el conjunt de receptes que incorpore n els dos llibres de cuina d'Escaladei i de Montalegre. Finalment, hom trobarà un apèndix on podrà aprofundir en el carisma de l'ord e i en l...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsEL FARELL EDICIONS
2018
143 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788417116071
Idioma: CATALÁNMatèria: Gastronomia

TEMES