• 0

CUINA FLEXI

MENÚS FLEXIVEGETARIANS PER A 21 DIES

Martin, Adam

Cossetania Edicions

2017

141 Páginas

Formato: Rústica

ISBN: 9788490345696

Idioma: Catalán

Materia: Dietas / nutrición

Adam Martín, periodista especialista en nutrició, ens parla del flexitarianisme, un estil de vida que ens proporciona tots els avantatges d'una dieta vegetariana, però sense haver d'eliminar totalment el consum de carn, peix o altres tipus de proteïna animal. A més de conèixer-ne els beneficis, hi trobareu 80 receptes delicioses i un menú complet amb esmorzars, dinars i sopars per poder explorar el món flexitarià en un total de 21 dies. Perquè, com apunten tots els especialistes, els aliments vegetals tenen un paper fonamental en la nostra salut i han de ser els principals protagonistes d'una dieta saludable i equilibrada; però encara és millor si els sabem combinar, de tant en tant, amb aliments d'origen animal.

18,50 € IVA incluido

En stock

Comprar

Otras obras de "Martin, Adam"

Laie te recomienda

Novedades